torsdag 18 juli 2013

Den är vår och vi är här!





Nu har vi landat mitt i natten, sovit några timmar och sen äntligen fått nycklarna och alla papper på lägenheten. En snabb frukost, släng igen väskorna och stäng till huset vi lånade första natten sen körde vi ner till vår nya oas.








Känslan var total när vi kom in i och drog upp alla jalusier och fick den här utsikten från vardagsrummet. Rakt utanför ligger Mar Menor, Europas största saltvattenslagun. Och 80 meter ner ligger playan, närheten och läget känns oslagbart bra.

Sen började den stora städningen och genomgången av lägenheten. När man köper bostad i Spanien så ingår de möbler som finns på visningen i köpet om inte säljarna påtalar något annat. Det enda säljarna får ta från bostaden sedan är personliga saker. Ibland tvistas det en del om vad som är personligt eller ej :) Men de förra ägarna till vår lägenhet hade bara tagit barnsängen som de sa. För vår del var det väldigt bra, sängarna var fina och övriga möbler helt ok. De hade också lämnat köksredskap, porslin, dammsugare, strykbräda, strykjärn, mikrovågsugn etc. Det gjorde att vi bara behövde rensa, gå igenom, städa och slänga det vi inte ville ha. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar